Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@21:12:09 GMT

پاسخ دانشگاه آزاد به اعتراض کارکنان درباره وضعیت حقوق

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۸۷۴۸۸

 

داریوش جاوید در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت افزایش حقوق اعضای هیات علمی و کارکنان این دانشگاه گفت: رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی رفع دغدغه همه کارکنان و اعضای هیات علمی است. در جلسه ای که اخیرا در هیات امنا برگزار شد با توجه به دیدگاه مثبت دکتر طهرانچی و سایر اعضای هیات امنا، امسال روند افزایش حقوق نسبت به سایر ارگانها و سازمان ها بسیار مطلوب تر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افرایش حقوق کارکنان دانشگاه آزاد در ۴ بخش

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در بحث اعضای هیات علمی اصلاح پایه نخستین بار اتفاق افتاد و آن یکسان سازی حقوقی که مدنظر بود در بخش پایه سنواتی صورت گرفت. در خصوص کارکنان هم ۴ -۵ آیتم دستخوش تغییر شد. نخست اینکه ۱۵ درصد به تمام آیتم های حقوق اضافه شد. دوم اینکه پنج درصد به حق جذب و حق تخصص اضافه شد؛ در بخش سوم یک آیتم تحت عنوان ارزیابی خاص عملکرد واحد ها در نظر گرفته شد.

افزایش حقوق کارکنان از حداقل ۲۱ تا ۵۷ درصد/ میانگین افزایش ۳۰ درصد بوده است

این مقام مسئول دانشگاه آزاد چهارمین آیتم را حق مسکن و حق خواربار عنوان کرد که با توجه به مصوبه دولت اعمال شد، افزود: صراحتا اعلام می کنم که در کل کشور ما حداقل ۲۱ درصد و حداکثر ۵۷ درصد افزایش خالص حقوق کارمندان را داشتیم. مثلا اگر فردی سال گذشته ۱۰ میلیون تومان حقوق خالص دریافت می کرد حالا حداقل ۱۲ میلیون و یکصد هزار تومان دریافت می کند. ما آخرین برآوردی که از تمامی استانها و واحد های دانشگاهی داشتیم، میانگین افزایش حقوقمان ۳۰ درصد شده است.

میزان افزایش حقوق هیات علمی تابعی از مرتبه علمی و پایه حقوق

جاوید خاطرنشان کرد: در بخش اعضای هیات علمی نمی توانیم با قاطعیت بگوییم که چه مقدار افزایش داشته ایم؛ به این دلیل که افزایش حقوق هیات علمی تابعی از مرتبه علمی و پایه حقوقشان است.

حقوق اعضای هیات علمی ۳۰ درصد افزایش یافت

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: ما در اعضای هیات علمی ۵ دسته داریم. مربی آموزشیار، مربی، استادیار، دانشیار و استاد تمام داریم. پایه این افراد می تواند از پایه یک تا پایه ۳۰ باشد. پس با توجه به همین موارد نمی توان با قطعیت گفت که چند درصد افزایش حقوق داشته ایم. ولی برآیند افزایش حقوق اعضای علمی هم در کل کشور بطور میانگین ۳۰ درصد بوده است.

وی در ادامه تاکید کرد: البته در هیات علمی ممکن است ما افزایش ۱۸-۱۹ درصدی داشته باشیم، ممکن است افزایش مثلا ۴۵ درصدی هم داشته باشیم.

علت تجمع اعتراضی کارکنان دانشگاه آزاد

جاوید درباره تجمع برخی کارکنان و اعتراض به عدم اجرای همسان سازی حقوق توضیح داد وگفت: این کارمندان حقوقشان را با هزینه های خانوارشان مقایسه می کردند. غالبا با موضوع اجاره بها مقایسه می کردند، با مواردی مثل قیمت اقلام زندگی مقایسه می کردند. ولی من یک خبری به شما بدهم اینکه شیب افزایش حقوق ما در ۲-۳ سال گذشته بسیار بیشتر از شیب افزایش میزان شهریه ها بوده است.

وی ادامه داد: بخش عمده ای از درآمدهای دانشگاه آزاد از طریق شهریه تامین می شود و ما نیز بالاجبار از طریق همین شهریه تامین بودجه می کنیم. ولی می خواهم این را بگویم که با این حال با دیدگاه مثبتی که اعضای هیات امنا داشتند شیب افزایش حقوق خیلی بیشتر از شیب افزایش شهریه بوده است.

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: نکته دیگر قابل توجه این که تعداد افرادی که دیروز اعتراض داشتند به ۲۰۰ نفر هم نمی رسید. باید دقت داشته باشید که ما ۲۹ هزار کارمند و حدودا ۲۳ هزار نفر هیات علمی داریم؛ یعنی در یک جامعه هدف ۵۲ یا ۵۳ هزار نفری، اعتراض ۱۵۰ یا ۲۰۰ نفر خیلی جای تامل ندارد.

وی افزود: یکی از این افراد مثلا اعتراضش این بود که رانندگان بی آر تی در شهرداری ۱۷ میلیون تومان حقوق می گیرند، من خدمت عزیزان گفتم که نمی توان مشاغل را با هم مقایسه کرد، بعضی مشاغل، مشاغل سخت هستند، عزیزان راننده بی آر تی ممکن است مثلا از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب کار کنند.

به گزارش مهر، ۱۷ خرداد ماه تعدادی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در اعتراض به عدم همسان سازی حقوق در مقابل سازمان مرکزی این دانشگاه تجمع کردند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرآنلاین از مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902347

دیگر خبرها

  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده