Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ابوالفضل باقری فرد با بیان این که راز ماندگاری اعضای هیئت علمی، ایجاد شرایط مساعد است، اظهار کرد:  از دیگر اقدامات معاونت آموزشی تفویض اختیار به دانشگاه‌ها در تایید صلاحیت‌ها و ارتقاهاست.

معاون آموزشی وزیر بهداشت تصریح کرد: تدوین برنامه صلاحیت برخی از دستیاران، تدوین برنامه سهمیه دستیاران بومی ، افزایش ظرفیت پزشکی برای حل مشکل مناطق محروم، درخواست بودجه جهت ایجاد زیرساخت برای مناطق محروم، تقویت و توسعه مراکز آموزشی سلامت و انتقال آموزش از بیمارستان به خط مقدم (مراکز آموزش سلامت) و تدوین برنامه آموزش سلامت معنوی مطابق با اخلاق و معارف از دیگر اقدامات معاونت آموزشی است به نحوی که همپوشانی با سایر برنامه‌های درسی نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: استفاده از ظرفیت ۲ درصدی سرآمد آموزش، ظرفیتی است که همه دانشگاه‌ها می‌توانند از آن استفاده بهینه کنند و این یک ظرفیت و عامل افزایش انگیزه است که کمتر دانشگاه‌ها از این ظرفیت استفاده می‌کنند و بر این اساس اگر استاد شرایط لازم آموزشی را داشته باشد؛ می‌توان ارتقا پیدا کند و ٢ درصد با این قانون می‌توانند ارتقا پیدا کنند و این انگیزه آموزشی ایجاد می‌کند.

باقری فرد در مورد تغییر نحوه محاسبه حقوق و دستمزد اعضای هیئت علمی پایه و بالینی بیان کرد: مکاتبات مختلفی با مجلس و سایر نهادهای ذیربط انجام شده است؛ این دو گروه جداشدنی هستند، زیرا اگر اتفاقی در حقوق، فوق العاده جذب و ... اعضای هیئت علمی علوم پایه رخ بدهد؛ اثرات خود را بر بالین خواهد داشت و ما با حقوق پایین تر گروه‌های علوم پایه موافقت نکردیم. 

وی افزود: علاوه بر اینکه اعضای هیئت علمی علوم پایه، ساعت درسی و بالینی متفاوتی با اعضای هیات علمی وزارت علوم دارند در زمان کرونا نیز آموزش در وزارت بهداشت به صورت حضوری بوده است. لذا اساتید و اعضای هیئت علمی علوم پایه به اندازه اعضای هیات علمی بالینی ارزشمند هستند و این دو گروه جدایی ناپذیرند و در صورتی که قانون جدایی این دو گروه وضع شود؛ وزارت بهداشت با ارائه راهکار، این کمبود را جبران خواهد کرد تا زندگی و آینده این عزیزان دچار آسیب نشود و وزیر بهداشت بر این موضوع تاکید دارند و وزارت بهداشت برنامه‌ریزی‌های لازم را در این راستا انجام خواهد داد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1132985 برچسب‌ها حقوق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حقوق اعضای هیئت علمی علمی علوم پایه وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۶۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت